Speideren

Dessverre. Det blir ikke NM-tur i år heller.

De gjorde utvilsomt det de kunne. De fire  patruljene fra ‘anne’ som nylig deltok i Flaggbanner-konkurransen som den kanskje formelt heter, men som i vår sammenheng bare går under navnet Reg-Pat-Konken. Denne gang i Lillesand. Og selv om både en og flere patruljer fra ‘anne’ gjennom flere år nesten fast har vært på toppen av resultatlista for denne konkurransen mellom alle gruppene i Sørlandet krets, og således vært kvalifisert for deltakelse i NM i speiding senere på året, lyktes det altså heller ikke i år. Det ble 7., 8., 9. og 18. plass. Og det er bare de tre beste innenfor hver krets som får dra til NM som i år foregår 14.-16. juni i Skien fritidspark.

Det er fortsatt mulig!

Vi blir på Strømme!

Kort fortalt: «Årsmøtet vedtar at det arbeides videre med ombygging/-
rehabilitering av eksisterende bygg med hovedvekt på oppgradering av møtesal og øvrige behov menigheten har gitt tilbakemelding på ...».

Nye opplevelser med flokken i februar

Nedenfor kan se bilder fra følgende aktiviteter i februar:

Speideråret 2018 - Velkommen til årsmøte!

Vi ønsker igjen speidere, speiderledere,
speiderforeldre og speidervenner
velkommen til årsmøte -
tirsdag 5. mars kl. 19,
i Salongen i Randesund Frikirke.

Nedenfor finner du:

PS1! Ingen fare for at foreldre
blir valgt til noe som helst!
PS2! Det er ikke vanlig speider
denne dagen!

Hovden-turen 2019: Eventyrene er der ute!

Korpsting i Abrahavn 8.-10. februar

Vi bare nevner det. Det er korpsting for Frikirkens speiderkorps (FSK) i Abrahavn 8.-10. februar. I skrivende stund nærmer utsendingene Kristiansand  og Dyreparken. Som vanlig er selvsagt 'anne' involvert på ymse vis.
    FSK arrangerer korpsting hvert andre år. På korpstinget blir viktige beslutninger for korpsets framtid tatt. Her blir også de viktigste valgene tatt, med blant annet valg av korpsstyre. Vil du vite mer hva som foregår på korpstinget, er det bare å sjekke nettsiden: https://www.fribu.no/speideren/hva-gjor-vi

Fra speidersjefen: En ekstra takk til roverne!

Ja, så het det i speiderstyrets blogg på www.speiding.no etter at speidersjefen, Håvard Djupvik, først hadde vært på ledersamling i Sørlandet krets på torsdagen 18. januar. Deretter bar det videre til ledertreningskurs på Hamresanden dagen derpå – med innlagt tur til Randøya. Med utsendinger fra kretser over store deler av landet. Hvor altså det heter i speiderstyrets blogg: En ekstra takk til roverne som stilte opp ekstra for å gjøre besøket på Randøya ekstra bra!

Syndicate content